Agenda

 

Lees verder...

Bezoekers

Vandaag 59
Deze week 437
Deze maand 2363
Sinds 11-2008 1058847

Cursussen op cd-rom en digitale cursussen
 

Met een digitale cursus heeft uw lesmateriaal een hoge mate van interactie. Oefeningen kunnen met een druk op de knop nagekeken worden. Er zijn beginnerscursussen die vooral gericht zijn op het aanleren van een basiswoordenschat tot uitgebreide cursussen die ook grammatica, spreek- en luistervaardigheid trainen.

 

 

Talk Now! - BulgaarsEurotalk
Talk Now, Bulgaars voor beginners
Of je nu acht jaar oud bent of 80, op zakenreis in het buitenland of als toerist op vakantie, een taal leren begint bij de basis. Talk Now! Bulgaars biedt een eenvoudig te gebruiken methode om te beginnen met het leren van de taal.

Talk Now Bulgaars begint waar je maar wilt! Je kunt kiezen uit negen onderwerpen. Luister naar essentiële zinnen en zie hoe ze worden geschreven voordat je een spel speelt. Jij mag het zeggen. Hoor het woord, neem dan je eigen stem op en vergelijk de twee.
Er zijn geen saaie oefeningen; alleen bemoedigende spelletjes waarbij je punten krijgt voor vooruitgang.
Het past gemakkelijk in korte sessies van tien minuten. Maar als je jezelf echt wilt uitdagen, kun je de basis in een weekeinde leren.
Je leert genoeg om je in dagelijkse situaties te kunnen redden. Er zijn een aantal dingen die je in elke taal wilt zeggen: je wilt 'hallo' zeggen, een drankje bestellen, de weg vragen enzovoort.nDit beginnersprogramma komt meteen ter zake. Het behandelt voedsel, kleuren, winkelen, lichaamsdelen, getallen, de tijd zeggen, landen, groeten en essentiële zinnen. De cursus geeft je gemakkelijk te bereiken doelen.
Speel interactieve taalspelletjes. Talk Now! geeft je nieuwe woorden, samen met afbeeldingen om je geheugen te versterken. Daarna test het je kennis met leuke quizzen. Zodra je begint te spelen, begin je te leren.
Verdien punten voor elk spel dat je speelt. Hoogscoorders kunnen bronzen, zilveren en gouden prijzen winnen, die je kunt afdrukken als bewijs van je prestaties.
Je hoort de hele tijd Bulgaars en met behulp van de opnamespellen kun je meteen beginnen met spreken en je stem vergelijken met die van een moedertaalspreker.

Je kunt onderweg leren. Ga door met leren in de lounge op het vliegveld of op de veerboot zonder computer. Druk gewoon de zinnenboekbladen af die in het programma zitten en neem ze mee, of upload de geluidsbestanden van het programma naar een draagbaar apparaat.
Te verkrijgen via webwinkels zoals Bol.com of Amazon.nl

 

 

DuolingoDuolingo
App voor smartphones en tablets
Duolingo, de geliefde taalapp met de groene uil, maakt leren niet alleen leuk, maar is volgens onderzoek ook effectief! Verzamel punten en bereik nieuwe niveaus door middel van korte, duidelijke lessen. Tegelijkertijd werk je aan spreekvaardigheden die je direct kunt gebruiken in dagelijkse situaties.
Gratis beschikbaar in de App Store.
Er is ook een premium versie beschikbaar die extra functies biedt.

 

 
  2024 Harmen W. Schoonekamp | contact | Talennet  | sitemap.

Citaat van de dag

"Ik denk, dus ik ben.
Мисля, следователно съществувам. "
- René Descartes -
(1596-1650)

Mededelingen en snelkoppelingen

Heeft u een eigen website? Een link naar deze website wordt zeer gewaardeerd. Uw website kan eventueel ook bij ons in het linkoverzicht geplaatst worden.